آبسردکن

شرکت البرز دماکاران تولید کننده آبسردکن های آنی

آبسردکن

شرکت البرز دماکاران تولید کننده آبسردکن های آنی

۱۱ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

آبسردکن آنی

 این محصول یکی از افتخارات در صنعت سرمایش ملی است که از سال 1386 توسط شرکت دماکاران اختراع و به ثبت رسیده و انحصار آن 20 سال در اختیار این شرکت میباشد.

آبسردکن های آنی فاقد مخزن بوده و از آب لوله کشی تغذیه می کنند.این امر باعث جلوگیری از رشد و نمو باکتری ها، انگل ها و میکروارگانیزم ها شده و با جلوگیری از انباشت رسوبات بی نیاز از تمیزکاری مخزن می باشد.
شرکت البرز دماکاران انواع آبسردکن های آنی را در قالب سری ها و مدل های مختلف به شرح زیر طراحی و تولید کرده است.
کیفیت برتر تولید امروز، از دیروز سر منشا رشد و توسعه شرکت قرار گرفته و مصرف کنندگان محترم نیز این امر را کاملا حس کرده اند .
امید است که بتوانیم با پیشرفت روز افزون و استفاده از بهترین کیفیت قطعات، پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان عزیزمان باشیم

آبسردکن آنی

 

 

آبسردکن صنعتی

 

 

 

آبسردکن پلیمری

 

 

آبسردکن اداری

 

 

 

شرکت صنعتی البرز دماکاران" افتخار دارد با سابقه ای درخشان همواره سهم کوچکی در شکوفایی صنعت ایران داشته است.

کادر مجرب این گروه صنعتی اجرای انواع سردخانه را در کلیه استانهای سراسر کشور با بهترین کیفیت در اسرع وقت تضمین می کنند.

ایجاد محیط ایزوله در ابعاد مناسب، اولین قدم در ساخت سردخانه می باشد.

سردخانه آبسردکنسردخانه انواع و اقسام متفاوتی دارد و دارای کاربری های بسیار متفاوت در صنایع مختلف می باشد . تولید و ساخت انواع سردخانه دارای تکنولوژی خاص و بسیار پیچیده است و زمان زیادی لازم می باشد تا یک گروه تولیدی توانای علمی و عملی و محاسباتی لازم را برای ساخت انواع و اقسام سردخانه به دست آورد.
از انواع مختلف سردخانه برای نگه داری موادغذای و پروتئینی و یا برای نگه داری سیفی و حتی برای فعالیت های آزمایشگاهی و نگه داری گل و گیاه و... استفاده می شودند.
سردخانه محلی است که در فضای داخلی آن دمای متفاوت و کنترول شده حاکم بوده و دمای داخلی آن روی یک میزان دلخواه به صورت ثابت نگه داشته می شود. سردخانه‌ ها در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نقش کلیدی دارند.

از میان روش های مرسوم سه راهکار زیربا در نظر گرفتن کیفیت ایزولاسیون، بهداشت و عمر محصول توسط شرکت پیشنهاد میگردد:
1. کانکس یکپارچه
2. ساندویچ پانل پلی یورتان
3. ایزولاسیون ساختمان های سنتی

 

 

 

 

 کانال تلگرام آبسردکن آنی آدمک :

@absardkonADAMAK

تاریخچه آبسرد کن

دستگاه هایی که امروزه به عنوان آبسرد کن می شناسیم در ابتدا فقط وظیفه توزیع آب آشامیدنی را بر عهده داشتند اولین آبخوری به فرم امروزی و با رعایت اصول بهداشتی در سال 1906 توسط دو نفر به نامهای هاسلی ویلارد تیلور ( بازرس بهداشتی شهر برکلی ) و لوتر هاوز ( موسس کمپانی Haws ) ابداع گردید. هاسلی ویلارد بازرس بهداشتی شهر برکلی بود. نگرانی او از بابت مصرف آب آلوده توسط کودکان در مدارس او را بر آن داشت تا گامی در جهت گسترش استفاده از آبخوریهای بهداشتی بردارد. از طرفی سالها قبل پدرهاوز بر اثر بیماری تب حصبه ناشی از مصرف آب آلوده در گذشته بود لذا هاوز قصد داشت اقدامی کند تا آب آشامیدنی مطمئن و بهداشتی در اختیار عموم مردم قرار دهد. سرانجام پس از تلاش مستمر این دو تن در سال 1911 اولین شیر آبخوری اختراع و توسط هاوز ثبت گردید. آنها اولین شیر آبخوری را در دپارتمان مدارس برکلی نصب کردند. آبخوریهای اولیه آب را در دمای اتاق عرضه می کردند.اما تقاضا برای آب خنک به زودی سبب پیشرفت آبخوری ها شددراین مرحله آب سردکن ها از قالبهای بزرگ یخ جهت خنک کردن آب استفاده می کردند. که این امر منجر می شد دستگاه ها سنگین شده و ابعاد آن بیش از اندازه بزرگ گردد. هدف از خنک کردن آب کشتن میکروارگانیزمهایی بود که آب را آلوده می کردند.
در سال 1938 اولین آبسردکنهای برقی که بدون نیاز به یخ ، خود به تولید آب سرد می پرداختند به بازار آمدند.
آبسردکنهای بطری دار قبل از نیمه قرن بیستم ابداع گردید. این دستگاهها از نیروی جاذبه زمین برای فراهم کردن آب در یک واحد مستقل ایستاده استفاده می کردند. بعدها یونیت خنک کننده به این دستگاهها اضافه شد.
در کشور ما نیز توزیع آب آشامیدنی جهت مصرف عمومی سابقه ای دراز دارد. در واقع سقاخانه ها که معمولا وقفی بوده و در اماکن مذهبی ایجاد می گردید از مهمترین و مورد توجه ترین پدیده های تاریخی- مردم شناسی محسوب می گردد. از معروفترین آنها می توان :
- سقاخانه بقعه شیخ صفی الدین در اردبیل ( حدود 500 سال قدمت )
- سقاخانه کوچه دباغ خانه در یزد
- سقاخانه عزیز الله در کنار مسجد جمعه اصفهان
- سقاخانه حرم مطهر امام رضا ( حدود 400 سال قدمت )
را نام برد.

در دهه 1340 خورشیدی اولین آبسردکن ایرانی که با استفاده از انرژی برق اقدام به خنک کردن آب می کرد به بازار آمد. پس از آن شرکتهای بزرگ و کوچک فراوانی اقدام به تولید انواع مختلف آبسردکن با سیستم مشابه نمودند.

آبسردکن آنیسردخانه

اختراع آبسرد کن آنی

 
تولید آبسردکن در ایران از دهه 1340 خورشیدی آغاز گردید. به علت عدم نظارت دقیق بر این محصول ، روند تولید آن بدون لحاظ مسائل بهداشتی و انرژی ادامه پیدا کرد.
در سال 1364 اولین استاندارد آبسردکن به شماره ISIRI 2526 در کمیسیونی مرکب از 7 نفر شامل 2 نماینده از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی و 5 نماینده از 4 شرکت تولید کننده آبسرد کن از روی استاندارد سال 1971 هندوستان تدوین گردید. استاندارد تدوین شده شامل ویژگیها و روشهای آزمون آبسرد کن مخزن دار استاندارد می باشد که البته تا به امروز دریافت آن برای این محصول بر خلاف بسیاری از محصولات تولیدی دیگر که مشمول استاندارد اجباری می باشند اجباری نشده است.
از طرفی سالیان درازی است که آبسرد کن های تولیدی از همان سیستم ابتدایی برای خنک کردن آب مصرفی بهره می جویند. حتی می توان گفت : بسیاری از تولیدکنندگان بدلیل عدم نظارت همان تکنولوژی اولیه را نیز به درستی اجرا نمی نمایند برای مثال استفاده از استانلیس استیل جهت ساخت مخزن ، عایقکاری مناسب مخزن و انتخاب سیستم سرمایش مناسب از اساسی ترین فاکتورهای طراحی آبسردکن های قدیمی می باشد که متاسفانه حتی بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ نیز به دلیل رقابت در قیمت مجبور به عدم رعایت آن می شوند. همین امر سبب شده است که صنعت آبسردکن مملو از تولیدکنندگانی باشد که ملزم به رعایت هیچکدام از شرایط استاندارد نیستند در نتیجه بازار نیز توسط محصولات بی کیفیت اشباع شده است.
با این اوصاف ، در سال 1385 شرکت البرز دما کاران در پی سابقه درخشان این شرکت در صنعت سرمایش و با توجه به عدم رعایت مسائل بهداشتی و مصرف انرژی بی رویه دستگاههای قدیمی بر آن شد تا با اتکا به دانش و تجربه خود اقدام به ساخت دستگاه آبسردکنی نماید که علاوه بر رعایت اصول بهداشتی از مصرف بی رویه انرژی نیز پرهیز نماید.
طرح اولیه توسط مدیر عامل شرکت ، آقای میر حمید محمد گاهی مطرح و ابداع گردید مراحل آزمایش و ساخت تحت نظارت ایشان در محل کارخانه شرکت البرزدماکاران واقع در دماوند پیگیری شد. و در سال 1386 مراحل ثبت اختراع محصول به نام ایشان به انجام رسید.
سرانجام اولین دستگاه به مرحله تولید رسید و در ایستگاه راه آهن تهران نصب گردید. با توجه به حجم بالای آب خنک مصرفی در ایستگاه راه آهن تهران انتظار می رفت که هیچ دستگاهی نتواند پاسخگو باشد اما آبسرد کن آنی با سربلندی از این میدان به در آمد و استفاده از دستگاه با استقبال گسترده ای روبه رو شد. از آن پس دستگاههای بیشتری در اماکن عمومی مختلف در سطح کشور مانند ترمینالهای مسافربری ، فرودگاهها ، ورزشگاهها ، مترو ، مدارس و اماکن مقدس و مذهبی به ارائه آب سرد بهداشتی به صورت دائمی پرداخت.

ساندویچ پانلآبسردکن آنیآبسردکن مرکزی

 

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل آدمک

ساندویچ پانل دیواری که یکی از مصالح ساختمانی جدید و مقرون به صرفه بوده و در مجتمع ها و واحدهای تجاری، صنعتی، خدماتی و مسکونی  مورد استفاده قرار می گیرد و امروزه طرفدارن زیادی یافته است.ساندویچ پانل چیست ساندویچ پنل (یا ساندویچ پانل) ، ساختارهایی با ترکیبات سبک و مرکب می باشند که از دو طرف به دو لایه محدود شده اند که در میان آن دو، یک لایه عایق که نرم و قابل انعطاف می باشد قرار گرفته است. از همین رو به این ساختارهای مرکب، ساندویچ اطلاق می گردد.ساندویچ پانل ها از نظر مواد تشکیل دهنده خود، انواع مختلفی دارند از جمله: ساندویچ پانل پلی استایرن، ساندویچ پانل پشم سنگ، ساندویچ پانل پلی یورتان و …

ساندویچ پانل دیواری

ویژگی ها و مزایای ساندویچ پنل دیواری

  1.  مقاومت بسیار بالا
  2. عایق حرارت
  3. عایق رطوبت
  4. سبک بودن
  5. زیبایی ظاهری
  6. دارای قابلیت شستشو در ساندویچ پنل دیواری
  7. قیمت پایین نسبت به مصالح ساختمانی سنتی
  8. قابلیت حمل و جابجایی
  9. مقاومت در برابر حلال ها و مواد شیمیایی
  10. طول عمر زیاد و …

ساختار ساندویچ پانل دیواری

ساندویچ پانل دیواری که یکی از انواع ساندویچ پانل ها می باشد متشکل از دو لایه ورق بوده که مابین آنها فوم تزریق شده است و جهت پوشش دیوار بکار می‌رود. پانل دیواری برای دیواره‌های واحدها و کارخانجات صنعتی، مراکز تجاری، سردخانه‌ها، کانکس‌ها، آموزشگاه ها، پوشش سوله و انبارها، واحدهای امدادی و صحرایی در زمان بحران، ساختمان‌های پیش ساخته و.. به کار می‌رود. عرض مفید این پانل ها ۱/۱۴ متر و ضخامتشان مابین ۴ تا ۲۰ سانتییمتر می باشد.

 

شرکت البرزدماکاران، تولید کننده ساندویچ پانل دیواری مقاوم و با کیفیت بالا

شرکت البرزدماکاران با توجه به خواسته های امروزین صنعت ساختمان سازی که نیازمند مصالح ساختمانی مقاوم و مقرون به صرفه می باشند، مصالح ساختمانی جدید از جمله ساندویچ پانل دیواری که دارای مزایای بیشماری می باشد را تولید و عرضه نموده است.

ساندویچ پانل دیواری تولید شده توسط این شرکت جهت کاربرد در واحدهای مسکونی و ویلاها، مجتمع‌ها و سالن های ورزشی، کارخانه های صنعتی و تولیدی، دیواره های انبار و پوشش سوله، سردخانه ها، کمپ های امدادی و درمانگاه‌های سیار، آموزشگاه ها و مراکز آموزشی، خانه‌های سیار و کاروان‌ ها، مخازن چند جداره، تقسیم و پارتیشن بندی فضاهای داخلی اداری به فروش می رسد. که پیمانکاران و شرکت های ساختمانی و یا افراد دیگری که قصد استفاده از این نوع مصالح ساختمانی را دارند می توانند با خیالی آسوده از آنها استفاده نمایند. همچنین ساندویچ پنل دیواری در ساخت کانتینر، کانکس‌های یخچال دارمتحرک و ثابت، کانکس، انبار، خانه های پیش ساخته و … نیز کاربرد قابل توجه و چشم گیری دارد.

 

ساندویچ پنل دیواری ساندویچ پانل دیواری-ساندویچ پانل دیواری قیمت،ساندویچ پانل دیواری -قیمت ساندویچ پانل دیواری-فروش ساندویچ پانل دیواریانل ساندویچی دیواری-ساندویچ پانل دیواری و سقفی-ساندویچ پانل دیواری پیچ مخفی،ساندویچ پانل دیواری چیست

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

اختراع چیست؟



برگزیده ای از راهنمای WIPO



در اقتصاد مبتنی بر دانش امروز راهبرد اختراعات یک مؤسسه یا بنگاه نوآور باید عاملی کلیدی در راهبرد کسب و کار آن باشد.
این راهنما منافع تجاری سیستم طرح و ایده را برای تمام شکلهای مؤسسات و بنگاهها بطورعملی و ساده توضیح میدهد. ضمن اینکه به خوانندگان توصیه میشود هنگامیکه در پی کسب حمایت بهره برداری تجاری یا اجرای حقوق اختراع هستند باید با یک کارشناس اختراعات مشورت کنند این راهنما اطلاعاتی عملی را ارائه میدهد که هدف آنها کمک به درک مفاهیم ابتدائی و قادر کردن مدیران به مطرح کردن پرسشهای صحیح هنگام مشورت با یک کارشناس در خصوص مسائل مرتبط با اختراع است.
از مؤسسات و بنگاههای کوچک و متوسط (SME) دعوت میشود از این راهنما با دید گنجاندن فناوری و راهبرد اختراعات در مجموع راهبرد کسب و کار، بازاریابی و صادراتشان استفاده کنند. وایپو از هر نوع بازخورد برای بهبود این راهنما به منظور تضمین اینکه بتواند بطور مناسب نیازهای نوظهور مؤسسات و بنگاههای کوچک و متوسط در سرتا سر جهان را مرتفع کند، استقبال میکند.

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل دیواری که یکی از مصالح ساختمانی جدید و مقرون به صرفه بوده و در مجتمع ها و واحدهای تجاری، صنعتی، خدماتی و مسکونی  مورد استفاده قرار می گیرد و امروزه طرفدارن زیادی یافته است.ساندویچ پانل چیست ساندویچ پنل (یا ساندویچ پانل) ، ساختارهایی با ترکیبات سبک و مرکب می باشند که از دو طرف به دو لایه محدود شده اند که در میان آن دو، یک لایه عایق که نرم و قابل انعطاف می باشد قرار گرفته است. از همین رو به این ساختارهای مرکب، ساندویچ اطلاق می گردد.ساندویچ پانل ها از نظر مواد تشکیل دهنده خود، انواع مختلفی دارند از جمله: ساندویچ پانل پلی استایرن، ساندویچ پانل پشم سنگ، ساندویچ پانل پلی یورتان و …

ساندویچ پانل دیواری

ویژگی ها و مزایای ساندویچ پنل دیواری

  1.  مقاومت بسیار بالا
  2. عایق حرارت
  3. عایق رطوبت
  4. سبک بودن
  5. زیبایی ظاهری
  6. دارای قابلیت شستشو در ساندویچ پنل دیواری
  7. قیمت پایین نسبت به مصالح ساختمانی سنتی
  8. قابلیت حمل و جابجایی
  9. مقاومت در برابر حلال ها و مواد شیمیایی
  10. طول عمر زیاد و …

ساختار ساندویچ پانل دیواری

ساندویچ پانل دیواری که یکی از انواع ساندویچ پانل ها می باشد متشکل از دو لایه ورق بوده که مابین آنها فوم تزریق شده است و جهت پوشش دیوار بکار می‌رود. پانل دیواری برای دیواره‌های واحدها و کارخانجات صنعتی، مراکز تجاری، سردخانه‌ها، کانکس‌ها، آموزشگاه ها، پوشش سوله و انبارها، واحدهای امدادی و صحرایی در زمان بحران، ساختمان‌های پیش ساخته و.. به کار می‌رود. عرض مفید این پانل ها ۱/۱۴ متر و ضخامتشان مابین ۴ تا ۲۰ سانتییمتر می باشد.

 

شرکت البرزدماکاران، تولید کننده ساندویچ پانل دیواری مقاوم و با کیفیت بالا

شرکت البرزدماکاران با توجه به خواسته های امروزین صنعت ساختمان سازی که نیازمند مصالح ساختمانی مقاوم و مقرون به صرفه می باشند، مصالح ساختمانی جدید از جمله ساندویچ پانل دیواری که دارای مزایای بیشماری می باشد را تولید و عرضه نموده است.

ساندویچ پانل دیواری تولید شده توسط این شرکت جهت کاربرد در واحدهای مسکونی و ویلاها، مجتمع‌ها و سالن های ورزشی، کارخانه های صنعتی و تولیدی، دیواره های انبار و پوشش سوله، سردخانه ها، کمپ های امدادی و درمانگاه‌های سیار، آموزشگاه ها و مراکز آموزشی، خانه‌های سیار و کاروان‌ ها، مخازن چند جداره، تقسیم و پارتیشن بندی فضاهای داخلی اداری به فروش می رسد. که پیمانکاران و شرکت های ساختمانی و یا افراد دیگری که قصد استفاده از این نوع مصالح ساختمانی را دارند می توانند با خیالی آسوده از آنها استفاده نمایند. همچنین ساندویچ پنل دیواری در ساخت کانتینر، کانکس‌های یخچال دارمتحرک و ثابت، کانکس، انبار، خانه های پیش ساخته و … نیز کاربرد قابل توجه و چشم گیری دارد.


ساندویچ پنل دیواری ساندویچ پانل دیواری-ساندویچ پانل دیواری قیمت،ساندویچ پانل دیواری -قیمت ساندویچ پانل دیواری-فروش ساندویچ پانل دیواریانل ساندویچی دیواری-ساندویچ پانل دیواری و سقفی-ساندویچ پانل دیواری پیچ مخفی،ساندویچ پانل دیواری چیست

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

آبسردکن آنی آدمک 97

مصارف آب:



ما در سیاره­ای زندگی می­کنیم که بیشتر سطح آن را اقیانوس ها و دریاها پوشانده اند. سیّاره­ی پر آبی که ساکنان آن به برکت وجود آب زنده اند و در آن زندگی می کنند. وجود مقادیر بسیار زیاد آب در کره­ی زمین سبب شده است که سیّاره­ی ما در منظومه شمسی تنها سیّاره­ی مناسب برای زندگی باشد.
توجه: نزدیک به سه چهارم کره زمین ( 75 %) را آب فرا گرفته است. از این رو هنگامی که از فضا به کره­ی زمین نگاه می کنیم، عموماً آن را به صورت کره ای به رنگ آبی می بینیم.

توجه: نزدیک به دو سوّم (6/66 %) جرم بدن انسان را آب تشکیل می دهد.

ویژگی هایی که آب را به یک مایع زندگی بخش تبدیل کرده است، می تواند آن را به یک ماده کُشنده نیز مبدّل سازد. زیرا بسیاری از مواد شیمیایی در آب حل می شوند و یا به کمک آب از جایی به جایی دیگر منتقل می شوند و سرانجام وارد دریاها و اقیانوسها می شوند. خارج کردن این گونه مواد شیمیایی از آب کار خیلی آسانی نیست.

چند نکته­ ی پیرامون منابع آب روی کره زمین:

1 - بزرگ ترین منبع آب شور روی کره زمین به اقیانوس ها تعلق دارد.

2 - بزرگ ترین منبع آب شیرین روی کره زمین به یخ های قطبی و یخچال های طبیعی اختصاص دارد.

3 - کوچک ترین منبع آب شیرین روی کره زمین به بخار آب موجود در هوا اختصاص دارد.

4 - مقدار آب شیرین موجود در کره زمین که تمام انسان ها و موجودات زنده غیردریایی بر سر آن باید به رقابت بپردازند، حداکثر 5/0 درصد می باشد.

توجه: اگرچه یخ های قطبی و یخچال های طبیعی دو منبع مهم برای تولید آب شیرین به شمار می آیند، اما با این حال سرعت ذوب شدن آن ها بسیار آهسته است و تأمین کننده­ی نیازهای انسانی، صنعتی و کشاورزی نیستند.
کره آبی
به طور کلی نتیجه گرفتیم چون آب دریاها و اقیانوس ها شور است و نمی تواند از آن برای نوشیدن و مصارف صنعتی به کار برد و در عین

حال همچنین یخ های قطبی و یخچال های طبیعی نیز بسیار آهسته ذوب می شوند، بنابراین آب مایعی است که در عین فراوانی در کره زمین، برای مصارف مورد نیاز انسان کمیاب می باشد.

توجه: مجموع بارندگی سالیانه در ایران حدود 400 میلیارد مترمکعب است که 284 میلیارد متر مکعب آن به طور مستقیم تبخیر می شود و تنها بخش کمی از آن به صورت آب های سطحی و زیرزمینی، منابع آب کشور را تأمین می کند.

توجه: در حالی که در حدود یک درصد از جمعیت جهان در ایران زندگی می کند، تنها 36/0 درصد از منابع آب شیرین جهان در ایران است.
                                 

به طور کلی انسان ها از آب در سه بخش از زندگی خود استفاده می کنند:

*    شرب و بهداشت

*    کشاورزی

*    صنعت

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

 

آبسردکن آنی

 این محصول یکی از افتخارات در صنعت سرمایش ملی است که از سال 1386 توسط شرکت دماکاران اختراع و به ثبت رسیده و انحصار آن 20 سال در اختیار این شرکت میباشد.

آبسردکن های آنی فاقد مخزن بوده و از آب لوله کشی تغذیه می کنند.این امر باعث جلوگیری از رشد و نمو باکتری ها، انگل ها و میکروارگانیزم ها شده و با جلوگیری از انباشت رسوبات بی نیاز از تمیزکاری مخزن می باشد.
شرکت البرز دماکاران انواع آبسردکن های آنی را در قالب سری ها و مدل های مختلف به شرح زیر طراحی و تولید کرده است.
کیفیت برتر تولید امروز، از دیروز سر منشا رشد و توسعه شرکت قرار گرفته و مصرف کنندگان محترم نیز این امر را کاملا حس کرده اند .
امید است که بتوانیم با پیشرفت روز افزون و استفاده از بهترین کیفیت قطعات، پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان عزیزمان باشیم

آبسردکن آنی

 

 

آبسردکن صنعتی

 

 

 

آبسردکن پلیمری

 

 

آبسردکن اداری

 

 

 

شرکت صنعتی البرز دماکاران" افتخار دارد با سابقه ای درخشان همواره سهم کوچکی در شکوفایی صنعت ایران داشته است.

کادر مجرب این گروه صنعتی اجرای انواع سردخانه را در کلیه استانهای سراسر کشور با بهترین کیفیت در اسرع وقت تضمین می کنند.

ایجاد محیط ایزوله در ابعاد مناسب، اولین قدم در ساخت سردخانه می باشد.

سردخانه آبسردکنسردخانه انواع و اقسام متفاوتی دارد و دارای کاربری های بسیار متفاوت در صنایع مختلف می باشد . تولید و ساخت انواع سردخانه دارای تکنولوژی خاص و بسیار پیچیده است و زمان زیادی لازم می باشد تا یک گروه تولیدی توانای علمی و عملی و محاسباتی لازم را برای ساخت انواع و اقسام سردخانه به دست آورد.
از انواع مختلف سردخانه برای نگه داری موادغذای و پروتئینی و یا برای نگه داری سیفی و حتی برای فعالیت های آزمایشگاهی و نگه داری گل و گیاه و... استفاده می شودند.
سردخانه محلی است که در فضای داخلی آن دمای متفاوت و کنترول شده حاکم بوده و دمای داخلی آن روی یک میزان دلخواه به صورت ثابت نگه داشته می شود. سردخانه‌ ها در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نقش کلیدی دارند.

از میان روش های مرسوم سه راهکار زیربا در نظر گرفتن کیفیت ایزولاسیون، بهداشت و عمر محصول توسط شرکت پیشنهاد میگردد:
1. کانکس یکپارچه
2. ساندویچ پانل پلی یورتان
3. ایزولاسیون ساختمان های سنتی

 

 

 

 

 کانال تلگرام آبسردکن آنی آدمک :

@absardkonADAMAK

تاریخچه آبسرد کن

دستگاه هایی که امروزه به عنوان آبسرد کن می شناسیم در ابتدا فقط وظیفه توزیع آب آشامیدنی را بر عهده داشتند اولین آبخوری به فرم امروزی و با رعایت اصول بهداشتی در سال 1906 توسط دو نفر به نامهای هاسلی ویلارد تیلور ( بازرس بهداشتی شهر برکلی ) و لوتر هاوز ( موسس کمپانی Haws ) ابداع گردید. هاسلی ویلارد بازرس بهداشتی شهر برکلی بود. نگرانی او از بابت مصرف آب آلوده توسط کودکان در مدارس او را بر آن داشت تا گامی در جهت گسترش استفاده از آبخوریهای بهداشتی بردارد. از طرفی سالها قبل پدرهاوز بر اثر بیماری تب حصبه ناشی از مصرف آب آلوده در گذشته بود لذا هاوز قصد داشت اقدامی کند تا آب آشامیدنی مطمئن و بهداشتی در اختیار عموم مردم قرار دهد. سرانجام پس از تلاش مستمر این دو تن در سال 1911 اولین شیر آبخوری اختراع و توسط هاوز ثبت گردید. آنها اولین شیر آبخوری را در دپارتمان مدارس برکلی نصب کردند. آبخوریهای اولیه آب را در دمای اتاق عرضه می کردند.اما تقاضا برای آب خنک به زودی سبب پیشرفت آبخوری ها شددراین مرحله آب سردکن ها از قالبهای بزرگ یخ جهت خنک کردن آب استفاده می کردند. که این امر منجر می شد دستگاه ها سنگین شده و ابعاد آن بیش از اندازه بزرگ گردد. هدف از خنک کردن آب کشتن میکروارگانیزمهایی بود که آب را آلوده می کردند.
در سال 1938 اولین آبسردکنهای برقی که بدون نیاز به یخ ، خود به تولید آب سرد می پرداختند به بازار آمدند.
آبسردکنهای بطری دار قبل از نیمه قرن بیستم ابداع گردید. این دستگاهها از نیروی جاذبه زمین برای فراهم کردن آب در یک واحد مستقل ایستاده استفاده می کردند. بعدها یونیت خنک کننده به این دستگاهها اضافه شد.
در کشور ما نیز توزیع آب آشامیدنی جهت مصرف عمومی سابقه ای دراز دارد. در واقع سقاخانه ها که معمولا وقفی بوده و در اماکن مذهبی ایجاد می گردید از مهمترین و مورد توجه ترین پدیده های تاریخی- مردم شناسی محسوب می گردد. از معروفترین آنها می توان :
- سقاخانه بقعه شیخ صفی الدین در اردبیل ( حدود 500 سال قدمت )
- سقاخانه کوچه دباغ خانه در یزد
- سقاخانه عزیز الله در کنار مسجد جمعه اصفهان
- سقاخانه حرم مطهر امام رضا ( حدود 400 سال قدمت )
را نام برد.

در دهه 1340 خورشیدی اولین آبسردکن ایرانی که با استفاده از انرژی برق اقدام به خنک کردن آب می کرد به بازار آمد. پس از آن شرکتهای بزرگ و کوچک فراوانی اقدام به تولید انواع مختلف آبسردکن با سیستم مشابه نمودند.

آبسردکن آنیسردخانه

اختراع آبسرد کن آنی

 
تولید آبسردکن در ایران از دهه 1340 خورشیدی آغاز گردید. به علت عدم نظارت دقیق بر این محصول ، روند تولید آن بدون لحاظ مسائل بهداشتی و انرژی ادامه پیدا کرد.
در سال 1364 اولین استاندارد آبسردکن به شماره ISIRI 2526 در کمیسیونی مرکب از 7 نفر شامل 2 نماینده از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی و 5 نماینده از 4 شرکت تولید کننده آبسرد کن از روی استاندارد سال 1971 هندوستان تدوین گردید. استاندارد تدوین شده شامل ویژگیها و روشهای آزمون آبسرد کن مخزن دار استاندارد می باشد که البته تا به امروز دریافت آن برای این محصول بر خلاف بسیاری از محصولات تولیدی دیگر که مشمول استاندارد اجباری می باشند اجباری نشده است.
از طرفی سالیان درازی است که آبسرد کن های تولیدی از همان سیستم ابتدایی برای خنک کردن آب مصرفی بهره می جویند. حتی می توان گفت : بسیاری از تولیدکنندگان بدلیل عدم نظارت همان تکنولوژی اولیه را نیز به درستی اجرا نمی نمایند برای مثال استفاده از استانلیس استیل جهت ساخت مخزن ، عایقکاری مناسب مخزن و انتخاب سیستم سرمایش مناسب از اساسی ترین فاکتورهای طراحی آبسردکن های قدیمی می باشد که متاسفانه حتی بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ نیز به دلیل رقابت در قیمت مجبور به عدم رعایت آن می شوند. همین امر سبب شده است که صنعت آبسردکن مملو از تولیدکنندگانی باشد که ملزم به رعایت هیچکدام از شرایط استاندارد نیستند در نتیجه بازار نیز توسط محصولات بی کیفیت اشباع شده است.
با این اوصاف ، در سال 1385 شرکت البرز دما کاران در پی سابقه درخشان این شرکت در صنعت سرمایش و با توجه به عدم رعایت مسائل بهداشتی و مصرف انرژی بی رویه دستگاههای قدیمی بر آن شد تا با اتکا به دانش و تجربه خود اقدام به ساخت دستگاه آبسردکنی نماید که علاوه بر رعایت اصول بهداشتی از مصرف بی رویه انرژی نیز پرهیز نماید.
طرح اولیه توسط مدیر عامل شرکت ، آقای میر حمید محمد گاهی مطرح و ابداع گردید مراحل آزمایش و ساخت تحت نظارت ایشان در محل کارخانه شرکت البرزدماکاران واقع در دماوند پیگیری شد. و در سال 1386 مراحل ثبت اختراع محصول به نام ایشان به انجام رسید.
سرانجام اولین دستگاه به مرحله تولید رسید و در ایستگاه راه آهن تهران نصب گردید. با توجه به حجم بالای آب خنک مصرفی در ایستگاه راه آهن تهران انتظار می رفت که هیچ دستگاهی نتواند پاسخگو باشد اما آبسرد کن آنی با سربلندی از این میدان به در آمد و استفاده از دستگاه با استقبال گسترده ای روبه رو شد. از آن پس دستگاههای بیشتری در اماکن عمومی مختلف در سطح کشور مانند ترمینالهای مسافربری ، فرودگاهها ، ورزشگاهها ، مترو ، مدارس و اماکن مقدس و مذهبی به ارائه آب سرد بهداشتی به صورت دائمی پرداخت.

ساندویچ پانلآبسردکن آنیآبسردکن مرکزی

 

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

آبسردکن آنی 97-19

عبارت است از هر آبی که برای مصرف خاص تهیه شده باشد و به هر دلیلی کیفیت خود را برای آن مصرف از دست بدهد.

فاضلاب :

عبارت است از هر آبی که برای مصرف خاص تهیه شده باشد و به هر دلیلی کیفیت خود را برای آن مصرف از دست بدهد.

انواع فاضلاب ها :


فاضلاب خانگی :

این فاضلاب از مواد زائد بدن انسان ( مدفوع و ادرار) و فاضلاب حاصل از مصارف بهداشتی چون حمام ، لباسشوئی ، تهیه مواد غذایی و شستشوی ظروف و وسایل آشپزخانه تشکیل شده است ولی آنچه در شبکه های فاضلاب شهری به نام فاضلاب خانگی نامیده می شود ، علاوه بر فاضلابهای خانگی خالص دارای مقداری فاضلاب بدست آمده از مغازه ها – فروشگاهها – تعمیرگاهها و کارگاهها- رستوران و موسساتی مشابه می باشد .

فاضلابهای خانگی معمولاً محتوی 1/0 درصد ناخالصی هستند که این مقدار شامل عوامل آلوده کننده مختلفی است که در صورت تخلیه در محیط زیست می تواند ضمن انتشار و شیوع انواع بیماریها خسارتهای جبران ناپذیری در محیط زیست ایجاد نماید.

مخاطرات بهداشتی ناشی از دفع غیر بهداشتی فاضلاب :

1-       شیوع بیماریهای عفونی و انگلی در جامعهآب سالم

2-       مرگ و میر ناشی از بیماریهای عفونی و انگلی در جامعه

3-       کاهش نیروی کار و میزان تولید

4-       زشت و نا زیبا شدن محیط زندگی

فاضلاب

در نهایت بد نیست به این نکته اشاره کنیم که بعضی از مردم فاضلاب ناشی از شستشوی حیاط و یا فاضلاب ناشی از ظرفشوئی، آشپزخانه و روشوئی  را تحت عنوان فاضلاب نمی شناسند و صرفاً گنداب ناشی از توالت و حمام را فاضلاب می دانند در نتیجه فاضلاب را در محیط بویژه در رودخانه ها رها می سازند . در نتیجه ورود این فاضلاب ( به رودخانه ها علاوه بر افزایش آلودگی میکروبی  آب رودخانه باعث پیش آمدن حالتی به نام مرگ رودخانه می گردد . به این تربیت که مواد موجود در فاضلاب علی الخصوص ( مواد پاک کننده ) ممکن است از ترکیبات فسفره که غذای مورد نیاز جلبک ها می باشد تشکیل شده باشد در نتیه فسفر موجود باعث رشد جلبک و متعاقب ان مصرف شدبد اکسیژن محلول آب و نهایتاً تیرگی و بدبو شدن آب رودخانه را سبب می گردد . علاوه بر این ، کف صابون مانع جذب اکسیژن توسط آب شده و عمب پلایش طبیعی رودخانه ها درچار اختلال گشته ، حضور گازهایی چون هیدروژن سولفوره و متان در آب زیاد شده و نهایتا از بین رفتن ماهی ها در آب را سبب می گردد. فاضلاب را باید به وسیله چاهکهای جذبی و یا اینکه توسط شبکه جمع اوری فاضلاب دفع نمود در روستاها یا مناطقی که سطح آب زیرزمینی بالا است و یا منطقه سنگلاخی و صخره ای است توسط کانال هایی با شیب مناسب فاضلاب منازل را جمع آوری و به داخل سپتیک تانک هدایت می کنند برای انجام اینکار جلب مشارکت و همکاری مردم ضرورت دارد .
ضمناً طبق ماده 688 قانون مجازات اسلامی هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود از قبیل آلوده کردن آب آشامیدنی یا دفع آب آشامیدنی آلوده ، دفع غیر بهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زائد ، ریختن مواد مسموم کننده در رودخانه ها ، زباله در خیابان ها و کشتار غیر مجاز دام ، استفاده غیر مجاز فاضلاب خام یا پساب تصفیه خانه های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع می باشد و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس تا یکسال محکوم خواهند شد...

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

آبسردکن آدمک 97

بهداشت آب :

تعریف آب آشامیدنی:


آب آشامیدنی ، آب گوارائی است که عوامل فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آن درحد استانداردهای مصوب باشد و مصرف آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت درانسان ایجاد نکند.

آلودگی آب:


آلودگی آب آشامیدنی : عبارتست از تغییر خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیکی آب به گونه ای که آن  را برای مصرف انسان زیان آور سازد.
خطر آلودگی آب را می توان به دو گروه اصلی تقسیم کرد:
خطرهای زیست شناختی
شامل بیماریهای منتقله بوسیله آب به سبب عوامل زنده یا میزبان آبزی موجود در آب می باشد بیماری های منتقله از آب بوسیله باکتریهای بیماریزا ، ویروس ها ،پروتوزئرها وکرم ها در انسان ایجاد می شوند.منابع ومخازن آب از جمله رودخانه ها وکانال آبها ، دریاچه ها و سدها بویژه  درمناطق گرمسیر، محلی مناسب برای انتشار اینگونه بیماریها می باشند. این نوع مخازن آب زمینه را برای رشد میزبانهای واسط انگلها مانند حلزونها ، ماهیها وگیاهان آبزی وناقلین بیماری ها مانند پشه ها وسایر حشرات گزنده فراهم میسازند. درنتیجه قبل از برطرف ساختن آلودگی آب باید به وضعیت بهداشتی محیط زیست و مردم رسیدگی شده وآموزشهای لازم به آنها داده شود تا ازآلودگی .

خطرهای شیمیایی منتقله توسط آب:


امروزه به علت گسترش واحدهای صنعتی و تجاری و استفاده از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در کشاورزی بر میزان آلودگی شیمیایی آبها افزوده شده است .
موادی همچون ارسنیک ، سرب ، کرم ، سلینوم ، کادمیوم ، جیوه ، سیانور ، موادرادیواکتیو ، منگنز ، روی، فلوئور ، مواد پاک کننده ، مواد فنلی و غیره میتواند در آب بصورت محلول و یا معلق اضافه شود و باعث آلودگی شیمیایی آب گردد .
جهت پیشگیری از بیماریهای منتقله توسط آب راههای زیر توصیه میشود :

  • بهبود کیفیت آبهای آشامیدنی
  • افزایش کمی مقادیر آب مصرفی
  • عدم استفاده از دیگر منابع غیر بهداشتی حتی به طور موقت
  • بهبود شرایط دسترسی و قابل اعتماد و بهداشتی بودن آبهای مورد مصرف در منازل
  • ارتقاء سطح بهداشت جامعه از طریق اطلاع رسانی
  • کاهش تماس با آبهای آلوده
  • کاهش آلودگی منابع آب سطحی با مدفوع و فاضلاب ها
  • بهبود شرایط آبهای سطحی
  • کاهش ارتباط افراد با جایگاههای آبی آلوده


هدف از کنترل کیفیت آب آشامیدنی:

  • تشخیص بموقع هر گونه تغییر در کیفیت آب آشامیدنی .
  • تشخیص آبهایی که در سیستم آبرسانی از کیفیت استاندارد مورد نظر برخوردار هستند.
  • تشخیص نقاط یامناطق آلوده (درصورت وجود)بخصوص درمواقع اپیدمی .
  • تعیین دامنه تاثیر آبهای آلوده ای که به منابع آب آشامیدنی افزوده میشوند.
  • تعیین میزان آلودگی در آب.

طبق قانون (( کنترل کیفیت آب آشامیدنی عمومی از نقطه آبگیر تامصرف به عهده وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی میباشد ))

کیفیت آب
که دراین راستا اقدامات زیر توسط بهداشت محیط انجام میگیرد:

نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی شبکه های لوله کشی، منابع ، مخازن ذخیره آب شهرها وتصفیه خانه های آب.

نمونه برداری میکروبی از منابع ،مخازن وشبکه های لوله کشی آب آشامیدنی روستاهای تابعه شهرستان .

کنترل و سنجش کلر باقیمانده در مناطق شهری وروستایی به طوری که میزان کلر باقیمانده ، درکلیه نقاط شبکه در حد استاندارد باشد.

نمونه برداری شیمیایی ازکلیه منابع آب وشبکه های لوله کشی آب شهری. ( شش ماه  یکبار )

نمونه برداری شیمیایی ازکلیه منابع آب وشبکه های لوله کشی آب روستایی. ( دو سال یکبار )

آموزش روش های ساده گندزدایی آب آشامیدنی به کلیه روستائیان از طریق بهورزان. ( جوشاندن ، استفاده از کلر مادر )

کنترل و پیگیری جهت نصب علائم هشدار دهنده در: پارکها ، ترمینالها ، گورستان ها ، بلوارها ،خیابانها وسایر اماکن مشابه بمنظور عدم استفاده ازآب فضای سبز جهت مصارف شرب و پیگیری جهت تامین آب سالم وبهداشتی درمکان های مذکور.

کنترل بهداشتی آبخوری های داخل شهر،خیابانها ،معابر عمومی ومسیر راه ها.

کنترل کیفی آب قنوات ،چشمه ها و سایرمنابع آب مسیرراه ها .

کنترل کیفی آب آشامیدنی درترمینال ها وپایانه ها .

کنترل بهداشتی استخرهای شنا از نظر بهداشت محیط وکنترل کیفی آب مورد مصرف در استخرها.

کنترل بهداشتی آبهای معدنی در جهت رعایت استادارد های تعیین شده برای آبهای معدنی

کنترل بهداشتی آب دررستوران وبوفه قطارها، هواپیماها

کنترل کیفی آب مورد استفاده دانش آموزان درمدارس .
کلرینه کردن آب آشامیدنی با محلول کلر ( یک درصد )
برای خانوارهای فاقدلوله کشی و شبکه توزیع آب سالم و کوچ نشینان بهترین روش گند زدایی و تهیه آب آشامیدنی سالم استفاده از محلول کلر یک درصد است .
جهت تهیه پانزده گرم یا یک قاشق غذاخوری یا 3 قاشق مرباخوری از پودر پرکلرین را در یک لیتر آب ریخته کاملا مخلوط می کنیم سپس رسوبات آن را جدا کرده ودر یک بطری تیره رنگ با ظرفیت یک لیتر ریخته سپس از این محلول به ازای هر لیتر آب 7 تا 3 قطره ( با توجه به کدورت آب ) اضافه کرده و پس از 30 دقیقه در صورت مطلوب بودن میزان کلر باقیمانده مصرف میکنیم . معمولابرای استفاده در خانوارها از ظروف 20 لیتری استفاده می شود که به ازای هر20 لیتر یک قاشق  غذاخوری از محلول کلر مادر استفاده می شود .
  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

آبسردکن 97

بحران آب و راه های مدیریت بحران

 آب مایه حیات و عامل و محرک اصلی فعالیتهای کشاورزی به شمار می رود و 70 درصد آب مصرفی جهان به آبیاری اختصاص می یابد بسیاری از کشور ایران تولید کننده آبسردکن های آنی بخصوص کشورهایی که در مناطق خشک و نیمه خشک قرار دارند برای تولید محصولات کشاورزی به آب نیاز دارند و بیش از 90 درصد تولیدات زراعی و باغی کشور ما نیز حاصل کشت آبی است و در واقع آب محور توسعه کشاورزی است منابع آب تجدیدشونده کشور 130 میلیارد مترمکعب است و از 5/89 میلیارد مترمکعب آب استحصال شده در کشور 83 میلیارد آن در بخش کشاورزی مصرف می گردد (5/93 درصد) و علی رغم محدودیت شدید منابع آب بهره وری و کارآیی استفاده ازاین منابع بسیار پایین است بخش کشاورزی درآینده باید ضمن مصرف آب کمتر تولید بیشتری را عرضه نماید.
جمعیت ایران در سال 1300 کمتر از 10 میلیون نفر بوده که امروز به بیش از 70 میلیون نفر افزایش یافته(1385) و هفدهمین کشور پرجمعیت دنیاست و پیش بینی می گردد در سال 2050 جزو ده کشور پرجمعیت جهان به شماراید.
میزان سرانه آب تجدیدپذیر در سال 1300  حدود 13000 مترمکعب بوده که درحال حاضر میزان سرانه آب در کشور به حدود 1900 مترمکعب تقلیل یافته و درآینده به مراتب وضع بدتر خواهد شد.
براساس شاخصهای موجود بین المللی برای سنجش میزان بحران آب در کشورهای مختلف (شاخص فالکن مارک،شاخص سازمان ملل و شاخص مؤسسه بین المللی مدیریت آب)معتبرترین شاخصها می باشند.
1-براساس شاخص فالکن مارک: که بحران آب را براساس مقدار سرانه منابع آب تجدیذپذیر در کشور تعریف کرده است و میزان سرآنه آب 1700 مترمکعب در سال را به عنوان شاخص کمبود معرفی کرده است.باتوجه که درحال حاضرسرانه آب تجدیدپذیر ایران حدود 1900 مترمکعب می باشد ایران در آستانه تنش آبی قراردارد.

2-شاخص سازمان ملل:بنیاد کمیسیون توسعه پایدار سازمان ملل میزان درصد برداشت از منابع آب تجدیذپذیر در هرکشور را به عنوان شاخص اندازه گیری بحران آب معرفی کرده است براساس شاخص مذکور هرگاه میزان برداشت آب یک کشور بیشتر از 40 درصد کل منابع آب تجدیدپذیر آن باشد این کشور با بحران شدید آب مواجه می باشد و اگر این مقدار درحد فاصل 20-40 درصد باشد بحران در وضعیت متوسط و چنانچه این شاخص بین 10-20 درصد باشد بحران درحد متعادل و کمتر از 10 درصد بدون بحران تلقی میگردد  باتوجه به اینکه در ایران هم اکنون 69 درصد کل آب تجدیدپذیر کشور مورداستفاده قرارمی گیرد ایران در وضعیت بحران شدید آبی قراردارد.

3-شاخص موسسه بین المللی مدیریت آب:مؤسسه مذکور دو عامل درصد برداشت کنونی نسبت به کل منابع آب سالانه  و درصد میزان برداشت آب در آینده نسبت به برداشت آب درحال حاضر را همزمان مورد استفاده قرارمی دهد که براساس این شاخص ایران در وضعیت بحران شدید آبی قرار دارد ایران تا سال 2025 باید بتواند 112 درصد به منابع آب قابل استحصال خود بیفزاید که این مقدار باتوجه به منابع و امکانات موجود غیرممکن به نظر می رسد.
استان خراسان رضوی با داشتن 3/8 میلیارد مترمکعب منابع آب تجدیدشونده و با جمعیت بیش از 5/5 میلیون نفر میزان سرانه آب تجدیدشونده آن حدود 1500 مترمکعب می باشد که 21 درصد کمتر از سرانه آب کشور می باشد بنابرایـن وضعیت در استان خراسان رضوی به مراتب بحرانی تر از سایر نقاط می باشد.

 

صرفه جویی در مصرف آب

  • adamak damakaran
  • ۰
  • ۰

تصاویر آبسردکن آنی 97

آبسردکن آنی

 

 

آبسردکن صنعتی

 

 

آبسردکن پلیمری

 

 

آبسردکن اداری

 

 

آبخوری

 

آبسردکن ایستاده

 

 

آبسردکن ایستاده

 

آبسردکن 5 شیر

 

 

سردخانه آبسردکن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آبسردکن

 

 

ساندویچ پانل

 

 

 

 

 

 

 

 

ساندویچ پانل البرزدماکاران

آبسردکن

ساندویچ پانل

 

ساندویچ پانل

  • adamak damakaran